FAIR AND SHARE X CHANEL TRAPMAN

Hanzelaan 12, Kampen, Nederland

Landelijke duurzaam evenement ook bij Fair and Share in Kampen.

 Van 4 tot en met 13 oktober, vindt weer de Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) plaats. Dit is een landelijk evenement over duurzaamheid met betrekking tot kleding. Eigenaresse Diane Hund van Fair and Share is ook deelneemster en heeft voor deze gelegenheid een aantal interessante mensen uitgenodigd.

Zaterdag 12 oktober wordt de documentaire ‘The positive chain of change’ getoond. In deze documentaire stelt maakster Chanel Trapman de initiatiefnemers (ondernemers, ontwerpers, politici, journalisten, organisaties en merken) centraal die een echte verandering aanbrengen in de kledingindustrie op verschillende niveaus: dat van de overheid, bedrijven of de burgers. Chanel is zelf ook aanwezig bij deze voorstelling.  Ze zal zich kort voorstellen en na afloop is er een Q & A.

 Ben jij geïnteresseerd en heb jij een vraag? Stuur die vraag dan naar info@fairandshare.nl. Wie weet wordt hij opgenomen in de Q & A.

 Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober zijn er verschillende workshops gepland. Meer info hierover vind je op de website van Fair and Share: www.fairandshare.nl en van DSFW:  www.dsfw.nl

 Minder of geen vlees eten helpt voor een beter milieu, minder of helemaal niet vliegen helpt ook voor een beter milieu. Maar minder kleding produceren ook….. meer dan je denkt!

Features
DSFW event
Gratis Entree
Gratis parkeren
Indoor event
Op uitnodiging
Outdoor event
Voor kinderen
Datum & Tijd
Startdatum:
28/09/2020
Einddatum:
29/09/2020
Starttijd:
11:00
End Time:
12:00